Ελέγξτε την ελαστικότητα του κιβωτίου ταχυτήτων

Με το κιβώτιο, ο άξονας εισόδου μικρού τόξου με κωνικούς γρανάζια, οι μεγάλοι καμπύλοι γρανάζι και τα ρουλεμάν και άλλα εξαρτήματα. Ο άξονας εισόδου είναι ενσωματωμένος με τον κωνικό γρανάζι μικρού τόξου και το άλλο άκρο είναι συνδεδεμένο με τη φλάντζα με σφήνα. Κιβώτιο ταχυτήτων Η φλάντζα συνδέεται με τη θήκη μεταφοράς μέσω του άξονα μετάδοσης κίνησης.

Το κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιείται στο Σχήμα 4 δείχνει τον μονοπολικό κυλινδρικό κιβώτιο ταχυτήτων, που αποτελείται κυρίως από δύο άξονες. Ο άξονας εισόδου 5 είναι ένας πρώτος άξονας του οποίου η είσοδος συνδέεται με τον κινητήρα μέσω σφηνών και ενός μικρού ευθύγραμμου κυλινδρικού οδοντωτού τροχού 8 ο οποίος μπορεί να ολισθαίνει κατά την αξονική διεύθυνση μέσω σφηνών. Ο άξονας 3 είναι ο δεύτερος άξονας, το κιβώτιο ταχυτήτων και ο άξονας είναι εφοδιασμένος με ένα μεγάλο οδοντωτό γρανάζι 1 για την κίνηση του άξονα ώστε να περιστρέφεται. Κιβώτιο ταχυτήτων Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εφοδιασμένο με έναν συμπλέκτη που λειτουργεί με κύλινδρο ο οποίος συμπλέκεται με το μεγάλο κυλινδρικό γρανάζι 1 πιέζοντας την περόνη 7 στον άξονα συμπλέκτη 6 για να κινήσει το μικρό ευθύ κυλινδρικό γρανάζι 8 που θα εμπλακεί.

Το κιβώτιο ταχυτήτων II είναι εφοδιασμένο με ένα συμπλέκτη που λειτουργεί με έναν κύλινδρο και όταν η υψηλή ταχύτητα ταξιδεύει, το γρανάζι 8 διαχωρίζεται από το γρανάζι 1. Όταν το έργο είναι σε λειτουργία, το κιβώτιο ταχυτήτων Bevel Gearbox συνδέεται με το γρανάζι 1 μέσω του κύλινδρο ελέγχου αέρα, και ο άξονας γίνεται ο άξονας οδήγησης. Αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων έχει σχεδιασμό άξονα συμπλέκτη, έτσι ώστε στις δύο συνθήκες μετατροπής, εάν το τμήμα ελέγχου του κυλίνδρου δεν μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία την κίνηση του γραναζιού 8, θα οδηγήσει σε βλάβη ολόκληρου του συστήματος μετάδοσης, συνήθως πρέπει να προσέχετε το τμήμα ελέγχου του κυλίνδρου αέρα του συμπλέκτη του ελέγχου και της συντήρησης.

(1) για να απαγορεύσει το αυτοκίνητο συμπιέσεως και να σταθεροποιήσει το αυτοκίνητο για τη μηχανή μεταφοράς, το μηχάνημα δεν είναι ακόμη μια λειτουργία ρυμουλκούμενο αυτοκίνητο, ειδικά αντιμετωπίζουν ανηφόρα περισσότερο θα πρέπει να είναι μερικά αυτοκίνητα την ίδια στιγμή εξόδου (αλλά πρέπει να δώσουν προσοχή στο αρχείο, Επιστροφή στη λειτουργία του προβλήματος συγχρονισμού, Bevel Gearbox το αυτοκίνητο για να ενισχύσει την επαφή), για να αποφευχθεί το κύριο αυτοκίνητο να τρέξει το κιβώτιο ταχυτήτων υπερφόρτωση που προκαλείται από βλάβη στο κιβώτιο ταχυτήτων.

(2) για να ενισχύσει την επιθεώρηση της στάθμης του λαδιού, η στάθμη λαδιού είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή θα προκαλέσει την υπερθέρμανση του υπουργικού συμβουλίου, η θερμοκρασία του κιβωτίου ταχυτήτων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει 95 ℃.

(3) τακτική ανταλλακτικά λάδι γραναζιών, βρέθηκαν ανώμαλο λειαντικό, Bevel Gearbox από το υλικό για να αναλυθεί προσεκτικά για να μάθετε τους λόγους, η κατάσταση είναι απαραίτητη για να ελέγξετε έξω το κουτί.

(4) Ελέγχετε τακτικά τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων. Η μέθοδος του κιβωτίου ταχυτήτων είναι: το κιβώτιο έξω από τον αγωγό πετρελαίου συνδέεται χαλαρά, έτσι ώστε ένα μεγάλο μηχάνημα για να μετακινήσετε μια απόσταση ή να γυρίσετε τον τροχό μετά από μερικούς γύρους, παρατηρήστε τις αρθρώσεις σωλήνα στο προφανές λάδι, Bevel Gearbox εάν δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε η αντλία εμβόλου Ελέγξτε την αιτία που πρέπει να αποκλειστεί. Επειδή τα μικρά ρουλεμάν άξονα κωνικού γραναζιού στηρίζονται στην αντλία με εμβολοφόρο υλικό για να λιπανθούν τα λάδια πίεσης ή θα είναι εύκολο να έλθουν λάδια, έτσι ώστε η τελική αιτία να προκαλέσει βλάβη στο κιβώτιο ταχυτήτων.

(5) στο κιβώτιο ταχυτήτων για να ρυθμίσετε την ισορροπία του ταμπόν δονήσεων για να ενισχύσετε την ελαστικότητα της ρύθμισης, το κιβώτιο ταχυτήτων Bevel Gearbox για την έγκαιρη ρύθμιση της δύναμης σύσφιξης, το κιβώτιο ταχυτήτων μειώνει τους κραδασμούς και τις ζημιές στα εξαρτήματα του κιβωτίου. Η ετήσια επιθεώρηση θα πρέπει να είναι ισορροπημένη με αρσενικά ρουλεμάν τμήματα οπών και πείρος σύνδεσης για δοκιμές μαγνητικών σωματιδίων, τακτική λίπανση.

(6) στο κιβώτιο ταχυτήτων του βοηθητικού κιβωτίου ταχυτήτων, για να προσέξετε τον συμπλέκτη του κυλίνδρου, ο γρανάζι κρέμοσης του κιβωτίου ταχυτήτων είναι εύκαμπτος, στη θέση του αντικαταστήστε τον κινητήρα λαδιού όταν η προσοχή της εισόδου και εξόδου δεν μπορεί να αντιστραφεί, διαφορετικά θα προκαλέσει η μεγάλη λειτουργία του μηχανήματος είναι αργή και αδύναμη, το κιβώτιο ταχυτήτων Bevel και ο χειριστής πεδίου μόνο Παρατηρώντας από ένα εξωτερικό φαινόμενο δεν είναι εύκολο να βρείτε την αιτία της αποτυχίας, για την ταλαιπωρία της αντιμετώπισης προβλημάτων.