Ανοξείδωτο σπειροειδές γρανάζι

     

Ανοξείδωτο σπειροειδές γρανάζι

Η σειρά SIJIE SJS είναι ένα κυλινδρικό κυλινδρικό κιβώτιο σπιράλ υψηλής ποιότητας, χαμηλής οπισθίας στροφής και ανοξείδωτου χάλυβα . Το κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιείται για μείωση της ταχύτητας ακριβείας, αύξηση της ροπής ή για χειρισμό της κατεύθυνσης της περιστροφής του άξονα.

Τα σπειροειδή λοξά γρανάζια υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία και περιτυλίγονται για μέγιστη αντοχή, ομαλή περιστροφή και αποτελεσματική επαφή με τα δόντια. Τα υψηλά αξονικά ρουλεμάν επιτρέπουν την αθόρυβη λειτουργία με δυνατότητα χειρισμού ακτινικού φορτίου. Τα διπλά χείλη, προστατευμένα με υπεριώδη φλάντζα, εξασφαλίζουν την προστασία του περιβαλλοντικού γραναζιού και καμία διαρροή κατά την πλύση υπό πίεση. Το συνθετικό λάδι 460 επιτρέπει την ασφαλή λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων. Διατίθεται επίσης και με ασφαλές λάδι για τρόφιμα!

Χαρακτηριστικά

Στιλβωμένο περίβλημα 316 ή 304 από ανοξείδωτο ατσάλι για καθαρή εμφάνιση και εκλεπτυσμένη εμφάνιση

Το σπειροειδές γρανάζι που κατασκευάζεται με ακρίβεια είναι επεξεργασμένο με θερμότητα και ασκείται για μέγιστη αντοχή και ομαλή περιστροφή.

Χωρητικότητα ροπής μέχρι 180Nm

Διπλό Lip, UV προστατευμένο λάστιχο για την αποφυγή εξωτερικής μόλυνσης

Μοντελοειδές σχέδιο κυβικού περιβλήματος για τοποθέτηση σε οποιαδήποτε κατεύθυνση

Μετρικό ή Inch άξονα ή άξονα κοίλου εξόδου

Επιλογέας φλάντζας κινητήρα ή άξονα

Ρυθμιστής αναλογίας 1: 1, 2: 1

Λιγότερο από 7 Arcmin της αντίδρασης

98% αποδοτικότητα


Εφαρμογές:

Συσκευασία, εκτύπωση, μετατροπή, επεξεργασία τροφίμων και έλεγχος γενικής ταχύτητας και ροπής . Ο σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα για την ασφάλεια των τροφίμων και το καθαρό περιβάλλον.